Kalkunfarsbrød Med Tørrede Tranebær

4 pers.

Ingredienser

500 g. hakket kalkunkød

1 revet løg

1 dl. rasp

1,5 dl. mælk

150 g. bacon i strimler

3 spsk. tørrede tranebær

1 rød peberfrugt i tern

1 dl. bladselleri i små tern

1,5 tsk. salt

lidt peber

Fremgangsmåde

Rør ingredienserne til farsen sammen. Smør et ovnfast fad og form et brød af farsen i fadet. Fordel baconstrimler over. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min.

Server evt. farsbrødet med kartofler, flutes og en salat.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Endelig er det fedt at rive gulerødder!

Et af de mest forhadte køkkenredskaber i mit køkken, har i mange...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *