Islandsk Lagkage

Ingredienser

4 æggehvider

1 kop sukker

2 kopper kokosmel

100 g. hakket chokolade

2,5 dl. fløde

Marmelade efter egen smag

Bær efter egen smag

Citronsaft fra en halv citron

Evt. lidt Citronmelisse

Fremgangsmåde

Pisk æggehvider stive og bland med sukker og kokosmel samt chokolade. Tegn to runde cirkler (hver på størrelse med en stor frokosttallarken), på et stykke bagepapir, som lægges i en bradepande. Fordel æggehvideblandingen på indenfor de to cirkler på bagepapiret. Bag bundene i 30 min. ved 150 grader.

Køl bundene af og fordel et godt lag marmelade, blandede bær, skåret citronmelisse citronsaft og flødeskum mellem de to bunde. Pynt med siet flormelis og citronmelisse.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Super creme til alle hudtyper

Min søn på halvandet år, havde meget tør hud i vinter. Det...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *