Hyldeblomst i pandekagerne

Sæt en hyldeblomst i pandekagen. Det er flot – og så smager det så godt! Kan bruges i alle slags pandekageopskrifter, tilsæt gerne lidt revet økologisk citron skræl i dejen inden bagning. Hele blomsten sættes ned i pandekagen på panden, og stilkene klippes af. Så bliver blomsterne i dejen.

 

Her er opskriften på tykke amerikanske pandekager – kan spises med is og sirup!

Ingredienser:

160 g. mel

½ tsk natron

¼ tsk salt

1 spsk sukker

1 æg

2 ½ dl kærnemælk

1 spsk olie

1 spsk økologisk revet citron

10 stk. skyllet hyldeblomster

 

Fremgangsmåde

Mel, natron, salt og sukker blandes. I en anden skål piskes æg, kærnemælk og olie sammen. Det hele røres sammen – dejen skal være klumpet!! Bag små tykke pandekager. Sæt hyldeblomsten ned i pandekagen, når de lige er kommet på panden. Klip stilken af. Vend pandekagen om, og bag færdig på den anden side. Spises med is og sirup – gerne ahorn.

Pandekager – hvor stilken mangler at blive klippet af!

Written By
More from Julie Skals

Sushi Applikation

Få din egen sushipedia direkte på telefonen! Flot, overskuelig og inspirende aplikation...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *