Hyldeblomst i pandekagerne

Sæt en hyldeblomst i pandekagen. Det er flot – og så smager det så godt! Kan bruges i alle slags pandekageopskrifter, tilsæt gerne lidt revet økologisk citron skræl i dejen inden bagning. Hele blomsten sættes ned i pandekagen på panden, og stilkene klippes af. Så bliver blomsterne i dejen.

 

Her er opskriften på tykke amerikanske pandekager – kan spises med is og sirup!

Ingredienser:

160 g. mel

½ tsk natron

¼ tsk salt

1 spsk sukker

1 æg

2 ½ dl kærnemælk

1 spsk olie

1 spsk økologisk revet citron

10 stk. skyllet hyldeblomster

 

Fremgangsmåde

Mel, natron, salt og sukker blandes. I en anden skål piskes æg, kærnemælk og olie sammen. Det hele røres sammen – dejen skal være klumpet!! Bag små tykke pandekager. Sæt hyldeblomsten ned i pandekagen, når de lige er kommet på panden. Klip stilken af. Vend pandekagen om, og bag færdig på den anden side. Spises med is og sirup – gerne ahorn.

Pandekager – hvor stilken mangler at blive klippet af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *