Hjemmelavet müsli

Müsli – også kaldet granola.

Ingredienser:

2 spsk rapsolie

20 g honning

100 g grovvalsede havregryn

100 g speltflager eller lign.

20 g kokosmel

20 g græskarkerner

20 gram grofthakkede hasselnødder eller mandler

10 g sesamfrø

1 dl rosiner, tranebær eller  friske daler skåret i kvarte.

 

Man kan altid bruge, hvad man ellers her og undlade andre ting. Her er en kombination, der helt sikkert er god! Men prøv dig frem!

 

Fremgangsmåde:

Varm olie og honning i en pande. Hæld ingredienserne undtagen rosiner på panden og rist det igennem. Endelig ikke for meget!

Fordel blandingen på et stykke bagepapir på en bageplade. Læg et stykke bagepapir over, og bag mellem de to stykker bagepapir ved 175 grader i ca. 30 min. Tilsæt rosiner de sidste 10 min. Rør et par gange undervejs, der skal være gylden, men ikke må blive for mørk og bitter.

Lad det køle helt af, og hæld det i en lufttæt beholder eller i en glas krukke. Kan holde sig længe!

 

Spis med syrnede mælkeprodukter, ex. græsk yoghurt, skyr eller almindelig yoghurt.

 

 

Written By
More from Julie Skals

Smid ikke den brugte vaniljestang ud!

I stedet for at smide de brugte vaniljestænger ud, så put dem...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *