Ingredienser
1,5 dl. sukker
1 dl. olie
2 æg
2,5 dl. hvedemel
1 stk. vaniliesukker
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
1 tsk. kanel
2 store gulerødder
(1/2 dl. rosiner)
(1/2 dl. nødder)
Frosting
30 g. Smør
1 dl. flormelis
50 g. flødeost
Fremgangsmåde
Olie og sukker piskes grundigt. Æggene tilsættes et ad gangen og der piskes godt. Mel, vaniliesukker, bagepulver, natron, kanel og de revne gulerødder røres i. Rosiner og hakkede nødder kan evt. tilsættes. Hæld dejen i en smurt form. Bag kagen i 45 min. ved 175 grader. Lad kagen afkøle.
Frosting
Smør, flormelis og flødeost røres til en lind masse. Når kagen er afkølet smøres frosting på.