Gulerodskage med Frosting

Ingredienser

1,5 dl. sukker

1 dl. olie

2 æg

2,5 dl. hvedemel

1 stk. vaniliesukker

1 tsk. bagepulver

1/2 tsk. natron

1 tsk. kanel

2 store gulerødder

(1/2 dl. rosiner)

(1/2 dl. nødder)

Frosting

30 g. Smør

1 dl. flormelis

50 g. flødeost

Fremgangsmåde

Olie og sukker piskes grundigt. Æggene tilsættes et ad gangen og der piskes godt. Mel, vaniliesukker, bagepulver, natron, kanel og de revne gulerødder røres i. Rosiner og hakkede nødder kan evt. tilsættes. Hæld dejen i en smurt form. Bag kagen i 45 min. ved 175 grader. Lad kagen afkøle.

Frosting

Smør, flormelis og flødeost røres til en lind masse. Når kagen er afkølet smøres frosting på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *