Frygt Ikke Røræg

Røræg (eller scrambled eggs) er en fantastisk lille ret, som smager godt. Dog kan den godt blive lidt triviel og kedelig. Den kan bruges til både morgenmad, frokost, aftensmad (hvis den blandes med ris og grøntsager), og ikke mindst tidens overdrevne favorit, Brunch. Men i steden for altid at lave den helt traditionelt med æg, mælk, salt og peber, så vær ikke bange for at pifte den lidt op med dine favorit krydderurter og krydderier. 1-2 tsk. karry kan gøre en stor forskel, hvis den f.eks. bruges som frokostret eller skal blandes med ris til aftensmaden. Derudover giver det også et godt pift med lidt forårsløg, champignoner, rejer og ærter (de frosne ærter og rejer kan hældes direkte i æggene når de er færdige på panden. Varm retten igennem og server den med ris og evt. sursød sauce/chilisauce). Eksperimenter med røræg, næste gang du laver det, så det ikke altid bliver den samme ret. Der er uanede muligheder 🙂

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Ultrapower Støvsuger Test

Electrolux har lanceret denne delikate tingest af en støvsuger. Ultrapower Støvsugeren er...
Read More

1 Comment

  • Det er super lækkert hvis man tilsætter en skefuld cremefraishe når det er færdigt. Så bliver den ikke tør, men lækker og cremet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *