Fisk på tyve minutter – Så nemt kan det gøres!

Hånden på hjertet, hvornår serverede du sidst fisk for familien?

Du er ikke alene om det, hvis du har dårlig samvittighed over, at fiskeretterne sjældent er en del af madplanen. Faktisk viser undersøgelser, at kun 17 procent af os spiser Sundhedsstyrelsens anbefalede 350 gram om ugen, på trods af at vi godt ved, hvor sundt og næringsrigt alt det gode fra havet er. Men der er håb forude. For hver tredje familie har et ønske om spise mere fisk, hvis de vel at mærke kendte til flere nemme opskrifter.

Det har fået Glyngøre til at tage kampen op – hvor der er vilje, er der vej!

NemFisk – fisk på alle måder

Med hjælp fra Ann-Alicia Ilskov, som står bag bloggen Husmoderen, har Glyngøre udviklet syv nye opskrifter med tre NemFisk-saucer – dild, citron og tomat – der passer perfekt til forskellige typer af årstidens spisefisk. Alle opskrifter har det til fælles, at de først og fremmest er nemme, men også sunde, varierede og ikke så dyre.

TIP: På vores hjemmeside har vi samlet 20 opskrifter, som du kan lave på 20 minutter. De er så enkle, at du sagtens kan have børnene med i køkkenet, og vi lover, at det er den letteste kogekunst i verden. Find opskrifterne på Glyngøre.dk

Sæson for rødspætter

I denne måned giver vi dig en opskrift, som både børn og voksne elsker. En ret med frisk pasta og en af sæsonens helt store favoritter: rødspætten. Spisekvaliteten på rødspætter topper i efteråret, så det er bare med at nyde godt af den, så længe det varer!

imagegen.ashx

RØDSPÆTTERULLER MED FETTUCCINE

4 rødspættefileter

100 g optøet spinat

150 g champignoner

1 løg

4 forårsløg

2 NemFisk Dildsauce

Salt og peber

400 g Pastella fettuccine

Frisk dild

FISK

Læg fileterne fladt, og fordel lidt spinat på hver filet. Rul fileterne på tværs, og

læg dem i et fad med lukningen nedad. Drys salt og peber ovenpå. Skær

champignoner i kvarte, mens løg og forårsløg snittes fint. Fordel

grøntsagerne omkring fisken i fadet. Hæld NemFisk Dildsaucerne i fadet, og sæt

fadet i ovnen ved 200 grader varmluft i 20 minutter.

FETTUCCINE

Imens fisken er i ovnen, koges fettuccinen i et par minutter. Når fettuccinen er

færdig, vendes frisk dild i.

 

 

 

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Fantastisk piskeris!

Står du og mangler et fantastisk piskeris, så har jeg dette piskeris,...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *