Ingredienser
1 kg. oksekød
2 dåser flåede tomater (m. oregano og basilikum)
1-2 spsk. engelsk sovs
2 okseboullionterninger
3 gullerødder i tynde skiver
Salt & peber
1 mornay sauce
0,5 dl. mælk
Lasagneplader
Ost
Fremgangsmåde
Hak løg og svits dem i olie. Tilsæt kød. Når kødet er stegt tilsættes tomater, engelsk sovs, boullion, gulerødder, samt salt og peber. Giv det hele et opkog. Bland mornay sauce og mælk i en skål.
Læg kød i bunden af et fad hvorefter lidt mornay sauce-blanding hældes over. Dæk derefter med lasagneplader og gentag så med kødfyld, mornay sauce og plader. Rund af med kød og riv ost som lægges øverst på lasagnen. Sættes på midterste rille i ovnen i 45 min ved 200 grader. (Hold øje med farven på osten – hvis overfladen bliver for mørk, så dæk lasagnen med staniol).