Dürümbrød (Fladbrød)

Antal: ca. 10-12 brød

Ingredienser

3½ dl vand

Max. 5 g gær – OBS!

1 tsk salt

2 tsk sukker

1 dl madolie

100 g durummel

Ca. 525 g hvedemel

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt salt, sukker, olie og durummel og rør til det er klumpfrit.

Tilsæt hvedemelet stille og roligt indtil dejen har en fast, men blød (smidig) konsistens.

Lad dejen hvile i et par timer et køligt sted, tildækket. Gerne med film, da det hindrer dejen i at tørre ud.

Sæt dejkuglerne til side og lad dem hvile 1 times tid, igen tildækket med film.

Varm en sliplet-pande op ved god varme.

Fantastiske med alt slags fyld, god til madpakken og kan evt. erstatte det traditionelle brød til måltidet.

Written By
More from Julie Skals

Openhours App

Så er den her! Længe ventet.. Hvor tit har man ikke stået...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *