Donuts

Antal: ca. 20 små donuts

Ingredienser

1 lille bæger creme fraiche

3 æg

100 g sukker

salt

2 tsk bagepulver

100 g let smeltet margarine

1 spsk revet citronskal

ca. 500 g mel

Madolie til kogning (evt. rapsolie)

Creme fraiche, æg og sukker piskes godt sammen med citronskal, salt og bagepulver og smeltet margarine. Melet røres i, og dejen arbejdes sammen. Dejen spredes ud på et melbestrøet bord og stikkes ud i store ringe med et hul i midten. Dejringene lægges parat på en plade med bagepapir. Dejringene koges ca. 1 minut på hver side.

Forslag til pynt/smag

  • Vendes i sukker (når de er nylavede, så hænger det bedst ved).
  • Overdrysse med flormelis igennem en si (når de er nylavede, så hænger det bedst ved).
  • Dyppes i smeltet chokolade (således at den ene overflade er dækket).
  • Farverigt glasur evt. med krymmel
  • Smøres med marmelade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *