Daim-Is

6 personer

Ingredienser

Bund

3 æggehvider

150 g. sukker

150 g. finthakkede (malede) mandler

Fyld

3 æggeblommer

3 spsk. sukker

3 dl. piskefløde

4 stk. daim (eller 2 dobbelte)

Fremgangsmåde

Bund

Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i. Pisk det helt stift og vend mandlerne i. Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca. 30 min. ved 175 grader. Afkøl bunden helt på bageristen, inden isen kommes på.

Fyld

Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend den i æggemassen, sammen med grofthakket daim. Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

Lad isen stå ca. 20 min. på køkkenbordet før servering.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Læbepomade På Højtalerne

Hej Alicia. Så dig i Go Morgen Danmark i morges og tænkte...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *