Chorizogryde

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg
1/2 frisk chili
1 spsk olie
2 peberfrugter
1/2 squas
1 bt. forårsløg
100 g chorizo
2 spsk soltørret tomater (i olie eller alm. tørret)
1 dk hvidvin
3 dl hønsebouillon
Masser af frisk basillikum
Salt + peber

Tilbehør:
Pasta

Fremgangsmåde:
Svits løg, hvidløg, chili i olie. Tilsæt resten af grøntsagerne + chorizoen. Hæld hvidvinen og bouillon over og lad simre i 15-20 min. Smag til med salt og peber – vend det friske basillikum i. Kan evt. jævnes med lidt marizena

Written By
More from Julie Skals

Mad er omsorg!

Opfordring! Take away, færdig mad, hurtig mad…. Stop op! Intet ondt i...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *