Chokoladekage – med blød midte!

Lækker kage med en svampet midte og sprød top! Perfekt som dessertkage med is, frugt eller lign. til.

Ingredienser:

200 g mørk chokolade

175 g margarine

4 æg

150 sukker

150 mel

1 tsk bagepulver

 

Fremgangsmåde:

Chokolade og margarine smeltes og afkøles lidt. Pisk æg og sukker godt, og vend chokoladeblandingen, mel og bagepulver i. Pisk igen. Hæld det hele i en smurt springform (evt. et stykke bagepapir, så slipper kage bedre formen).

Bages ved 200 grader i max.18-20 min.

Serveres kold.

Written By
More from Julie Skals

Tunsalat m. kapers

2 ds. tun i vand 1 lille glas kapers 2 dl. creme...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *