Perfekt til fødselsdag eller til at tage med i skoven. Både til voksne og børn!
Ingredienser:
150 g hakket chokolade
150 g smør
125 g mel
200 g sukker
30 g kakaopulver
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
3 æg
100 g hakkede hasselnødder
50 g marshmallows i små stykker
Fremgangsmåde:
Smør og hakket chokolade smeltes i et vandbad (en gryde opvarmes med vand, og en skål sættes over). Lad afkøle. Imens piskes sukker, vanillesukker og æg skummende. Den letafkølede kakao/smør-blanding røres i æggeblandingen. Mel, kakao, bagepulver sigtes i. Det hele røres sammen, og tilsidst tilsættes nødder og marshmallows.
Hældes i en lille kvadratisk form eller i muffinsforme.
Bages ved 170 grader i en forvarmet ovn. Sættes nederst i ovnen.
Tid:
Kvadratisk form: 40 min.
Muffinsforme: 20 min.