Bounty Chokolade-Bar

Ingredienser

30 g smør

2 spsk fløde

1/2 æggehvide

125 g flormelis

100 g kokosmel

150 – 200 g. mørk chokolade (afhængigt af hvor kraftigt et lag chokolade man ønsker)


Fremgangsmåde

Smelt smør og bland det i en skål med fløde, flormelis og æggehvide. Pisk det grundigt sammen. Tilsæt kokos og mix det godt.

Stil det koldt i køleskabet i en halv time.

Dernæst skal massen formes til enten 10 små “brød” eller små kugler (hvis man vil lave bounty kugler:)

Smelt chokoladen i et vandbad og hæld det over massen (eller dyb massen i chokoladen). Dyb evt. flere gange hvis man ønsker et kraftigere lag chokolade. (Husk at lade dem køle af inden man “dobbeltdybber”).

Lad dem køle af og server. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *