Bounty Chokolade-Bar

Ingredienser

30 g smør

2 spsk fløde

1/2 æggehvide

125 g flormelis

100 g kokosmel

150 – 200 g. mørk chokolade (afhængigt af hvor kraftigt et lag chokolade man ønsker)


Fremgangsmåde

Smelt smør og bland det i en skål med fløde, flormelis og æggehvide. Pisk det grundigt sammen. Tilsæt kokos og mix det godt.

Stil det koldt i køleskabet i en halv time.

Dernæst skal massen formes til enten 10 små “brød” eller små kugler (hvis man vil lave bounty kugler:)

Smelt chokoladen i et vandbad og hæld det over massen (eller dyb massen i chokoladen). Dyb evt. flere gange hvis man ønsker et kraftigere lag chokolade. (Husk at lade dem køle af inden man “dobbeltdybber”).

Lad dem køle af og server. Velbekomme!

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Rød kuglepen på hvid sofa

Hej Inge Vi har fået rød tusch/kuglepen plet på vores hvide sofa....
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *