Bag af dit køleskab!

Når jeg bager, så tjekker jeg altid lige om jeg har et eller andet i køleskabet, som kunne gøre brødet ekstra spændende!

Det kunne være:

Mælkeprodukter – selv om de er for gamle, så er de helt perfekte til formålet:

Mælk
Yougurt
Hytteost
Kærnemælk
Cremefraise
Fløde
Ost – emmentaler er specielt godt både i og oven på brødet

Pizzasauce
Ketchup
Grød -evt. havregrød, risengrød

Bær
Frugt – evt. æbler
Grøntsager – evt. gulerødder, squas, kartofler, selleri, rødbeder.

Written By
More from Julie Skals

Misfarvede hænder og negle?

Har du fået misfarvede efter madlavning, havearbejde, rygning eller lign.? Så kan det nemt...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *