Amagerboller

20 Stk.

Ingredienser

1/2 l. Sødmælk

1 pk. Gær

6 spsk. Sukker

2 Æg

1 1/2 tsk. Salt

200 Margarine

950 g. Hvedemel

Fremgangsmåde

Den lunede mælk hældes i en skål, gæren røres ud heri. Salt, sukker, margarine og æg tilsættes. Melet æltes i til dejen er samlet. Dejen æltes kraftigt til den er smidig og glat.

Dejen tildækkes med et klæde og hviler i ca. en time hvorefter den deles.

Bollerne formes og sættes på en plade med bagepapir.

Bollerne efterhæver på et lunt sted i ca. en halv time, tildækket med et klæde. Inden de sættes i en forvarmet ovn, kan de stryges med et sammenpisket æg.

Bagetemperatur: 220 grader.

Bagetid: 15 min.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Navnelapper – Sætter navn på det der er dit.

Navnelapper er en nyere dansk opfindelse. De små klistermærker er rigtig smarte....
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *