Æggekage Med Feta

2 personer

Ingredienser

2 Forårsløg

5 Champignoner

6 Æg

1,5 dl. Mælk

2 tsk. Maizena mel

2 tsk. Salt

Lidt Pebber

50 g. Fetaost i stykker

Fremgangsmåde

Pisk æg, mælk, maizena, salt, pebber i en skål.

Svits forårsløg og champignoner i fedtstof, hvorefter æggemassen tilsættes og det hele står urørt ved medium varme i panden indtil massen er fast. (Retten brænder let på, så den må ikke stå på for høj varme). Hvis væde lægger sig på toppen, kan man lige prikke hul igennem massen forskellige steder, med en kødnål.

Serveres i panden med tomater og evt. krydderurter på toppen.

Written By
More from Ole Ilskov

Sådan får du styr på dit rod

Rod stresser i en travl hverdag med job og børn. Få her...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *