Æbleboller med hasselnødder

Ingredienser:

3 dl lunken vand
50 g gær
2 tsk salt
2 dl yoghurt eller creme fraise
1 spsk ahornsirup
100 g hakkede hasselnødder
3 revet æbler
200 g grahamsmel
Ca.600 g hvedemel

Fremgangsmåde

Opløs gæren i håndvarmt vand. Tilsæt æbler, salt, yoghurt, ahornsirup, hasselnødder og grahamsmel. Tilsæt hvedemelet – lidt ad gangen. Dejen må gerne være lidt klistret, så hold igen med melet.

Stil til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Brug en ske eller hænderne til at lave små klatter på bagepapiret.
Efterhæv i 30 min.
Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 min.

Written By
More from Julie Skals

Grammonfonplade skåle

Lidt underholdning til vinterferien! Find eller køb nogle gamle grammonfonplader. Tænd ovnen...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *