Vind en af markedets bedste støvsugere!

Efter vi havde besøg af en dyrlæge, som tjekkede niveauet af støvmider og lopper i vores hjem, er vi blevet endnu mere opmærksomme på, hvor ofte vi bør støvsuge. Støvsugning er netop en af de helt almindelige ting, man kan gøre for at minske mængden af støvmider i hjemmet. Har man dyr er det faktisk godt, at støvsuge op til flere gange ugenligt. Det er særligt i og omkring sengen, støvmiderne elsker at opholde sig, samt i gulvtæpper og sofaer.

Electrolux’ New Ultra Silencer støvsuger har mærket Animal + og er derudover en AAA støvsuger, når det kommer til energivenlighed. Udover at være en kraftig støvsuger, er den utrolig støjsvag.

Den har et lækkert design og den er meget nem at betjene. Som bonus til de normale ekstra hoveder, har den et lille mini turbo ekstra mundstykke, som er særligt godt til fjernelse af dyrehår i tekstiler og møbler. Det er absolut en af markedets bedste støvsugere og den kan nu blive din!

I samarbejde med Electrolux udlover husmoderen.dk den nu i en konkurrence på Facebook. Gå ind på vores Facebookside, like og del indlægget. Vi finder den heldige vinder mandag d. 20. februar. Vinderen får direkte besked på Facebook. Du kan deltage i konkurrencen ved at klikke lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.