Verdens første Allergy Award Show

I sidste uge, oplevede jeg, at være med til verdens første Allergy Award show. Det hele blev arrangeret af det danske firma Allergy Certified.

AllergyAward

Hele dagen stod i allergiens tegn. Der var besøg af professorer og forskere fra Danmark, Sverige, Belgien og Frankrig, som alle fortalte om forskning indenfor allergien. Noget af det jeg særligt bed mærke i, var parabenehysteriet og hvordan det, langt fra er alle parabener, der er farlige. Parabener har nemlig en konserverende funktion og selvom mange af parabenerne slet ikke er så farlige endda, så vælger flere firmaer helt at udelukke parabener, da hele gruppen har fået et dårligt ry. Det er synd, for så bruger firmaerne andre konserverende midler og det er ikke altid, at disse er mindre allergifremkaldende, end de gode parabener, de så har udeladt.

AllergyAward

Desuden lærte jeg, at de mest allergifremkaldende ting i de produkter vi bruger, er parfumer og de konserverende midler og at der er parfumer er over 2500 forskellige kemikalier.

Som noget nyt og særligt, blev der udgivet tre priser til showet. Jeg havde være dommer i den ene kategori, Forbrugernes favorit produkt. Derudover var der kategorierne – Favorit produkt til børn og favorit produkt til industrien.

Og vinderne blev:

Forbrugernes Favorit Produkt, blev DERMAS SOLOLIE

AllergyAward

Favorit Produkt til Industrien, blev DERMAS SOLCREME PÅ SPRAY

AllergyAward

Favorit Produkt til Børn, blev NOPA BABY & KIDS BAD

AllergyAward

Jeg synes det er fantastisk, at vi sætter mere fokus på allergi og vil opfordre alle til at holde øje med Allergy Certified mærket, som vil blive brugt både i ind- og udland og så er man sikker på, at produktet er allergivenligt, uanset allergi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.