Vask af sleeve/computertaske

Computere er i dag så lette og uundværlige i hverdagen at de bliver slæbt med rundt i deres computertaske. Det sætter sine spor af fedtede fingere og andre pletter på tasken. Tasken ender derfor som snavset og fyldt med bakterier. Tænk over det næste gang, du lægger tasken på spisebordet.

Vask derfor tasken engang imellem.

De fleste computertasker er lavet af neopren, som er det samme våddragter er lavet af. Neopren tåler ikke så godt almindelig vaskemiddel og skyllemiddel.

Vask af sleeve:

Smør pletterne med lidt opvaskemiddel og lad det ligge en halv time (OBS! Må ikke tørre ind, så kan farven fra opvaskemidlet afgive farve til tasken). Fyld en opvaskebalje med varmt vand, dog ikke kogende. Opløs lidt opvaskemiddel i baljen og læg computertasken i blød i ca. 1 time. Skrub evt. lidt på pletterne. Skyl computertasken efter med varmt vand, så sæben forsvinder. Hæng den til tørre.

Fjern lugt fra sleeve:

Lugter sleeven, så læg den i varmt vand tilsæt 2 dl eddike, inden den vaskes. Lad den ligge ca. 1 time i eddikevandet. Husk at få skyllet eddiken godt ud af tasken.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.