Vandafvisende Karklude og Kattetis på tapetet.

Hej Alicia

Nu har jeg jo længe fulgt med når du toner frem i Go’morgen Danmark, og nu har jeg brug for hjælp 🙂

Jeg har to problemer. Det første er at mine to, ellers så søde katte, er begyndt at tisse op af tapetet ved siden af deres kattebakker. De er steriliserede og ellers meget renlige men jeg har læst, at hvis først de tisser et sted, bliver de ved indtil lugten er væk. Jeg har naturligvis ikke lyst til at skulle tapesere hele rummet om igen, så jeg håber på at du måske har et tip til at fjerne lugten?

Mit andet spørgsmål er at når jeg vasker mine karklude i vaskemaskinen, bliver de fuldstændigt umulige at gøre våde efterfølgende. De bliver komplet vandafvisende som når de er nye, og jeg aner ikke hvad jeg gør galt?

Jeg håber du kan hjælpe mig 🙂

Hav en dejlig weekend

Mvh
Christine Holm

 

SVAR

Hej Christine
Først ang. kattene, flyt kattebakken en tid og prøv om det hjælper at de skal gå et andet sted hen! hvis de ikke holder op tag et marmeladeglas lav 2 små huller i låget med et søm og kom Hjortetaksolie i, kun ganske lidt og pas på de ikke vælter glasset så det løber ud. Denne duft kan de ikke lide og vil ændre tissevaner.
Ang. karkludene, læg dem inden brug første gang i eddikevand 1 dl til 1.5 liter vand, lad dem ligge natten over og vask dem på kogevask 95 grader uden skyllemiddel.
Held og lykke


1 Comment

  • Tapetet rengøres først med sæbespånevand og dernæst med 1 dl. Eddike blandet i en halv liter vand. Vask det forsigtigt af. Pøj pøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.