Tips til dem, der selv farver håret

Af gæsteblogger, Lise Grosman, beautyblog.dk

Foreløbig får de lov at være der, de grå hår, som heller ikke ses meget når man er lyshåret. I øvrigt er grå hår i den grad ikke den eneste årsag til at rigtig (rigtig!) mange kvinder farver hår. Og de fleste gør det selv.  Er du en af dem, der har vældig lyst til farvefornyelse men ikke rigtig mod på at udfordre udgroninger og heller ikke lyst til at teste farvekemi, så vil jeg anbefale dig Sanotint Reflex, som er en skyllefarve. Men den ligger kun i de mørke nuancer – brune, rødlige og sort – og med skyllefarve skal man tænke farvepift mere end total forandring, og derfor er det bedst at vælge en farve, der ligger tæt på ens egen.

Sanotint-Collage-final-kopi-

PERFEKT EFTER-SOMMER FARVEPIFT

Fordi Sanotint skyllefarven indeholder naturlige planteekstrakter som kamille, guldhirse og peruviansk bark samt planteolier, så får håret både et farveløft OG den glød og glans som meget hår mangler efter sommeren. Ikke mindst købefarve falmer, så en skyllefarve kan være en rigtig fin opfriskning.

GRÅ HÅR

Skyllefarven dækker kun delvist gråt hår, men det kan jo også se ganske flot ud, når det grå bliver til lysere farvereflekser i resten af håret. Du skal ikke bøvle med at røre op, Reflex er lige klar til at komme i håret. Den indeholder ikke parabener, ammoniak, Hydrogen peroxid, metaller og er nikkel testet. Der er otte nuancer, og farven holder til 5-7 gange hårvask.

Sanotint-Hårmascara

DEN LILLE FIKSE der redder en udgroning eller dig fra en større hårforandring end du måske har overvejet godt nok er hårmascaraen. Dens penselbørste rammer on-the-spot på udgroningen, og den laver farvereflekser/kontraster med et strøg, når du bare trænger til at se lidt ny ud. Du kan såmænd have den i tasken og farve on-the-go. Det kan der komme meget sjov ud af. Sanotint hårmascara fås i flere farver og også til lyse hårfarver. Den farver med det samme og effekten holder til 1-2 gange hårvask. Den er lige som de øvrige farver uden ”nasties”.

DEN HOLDBARE Sanotint fås også i permanent hårfarve, som indeholder 98 procent planteekstrakter og – olier samt hårstyrkende vitaminer som biotin. Derimod indeholder farven ikke ammoniak, P-Phenylendiamine (PPD, sort farvepigment), parabener, formaldehyd, metaller, silikone.

PS: Sanotint forhandles i Matas, Magasin, helsekostbutikker, du kan se forhandlerliste her.

Fotos
De spændende imagefotos er lavet af kunstfotograf Marie Wengler
Forsidebillede: http://read.pk/14890/is-oiling-hair-really-beneficial/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.