Strikkehygge

Som en rigtig kvinde på barsel, måtte jeg selvfølgelig prøve at kaste mig ud i strikkekunstens tråde. Alle omkring mig strikker og jeg kan kun hækle. Jeg startede så i vinter med et lille halstørklæde og forbandede vrangmasker langt væk, da de irriterede mig de første par gange. Men jeg holdt fast og en dag fandt jeg en hueopskrift, som virkede simpel nok til at selv jeg ville kunne finde ud af at fabrikere den.

SandnesGarn kit 0715.p1 (2)_medium

Jeg gik i gang og løb hurtigt ind i problemer, men da vi er et strikkende folkefærd, var der hjælp at hente mange steder. Huen blev færdig, omend den blev lidt for stor til mit hoved (jeg planlægger at skrumpe den) – men færdig blev den og fin er den! Med den succes i rygsækken, bliver mit næste afstresningsprojekt så denne lille søde sag, som jeg fandt på garnstudio.com

1-2

 

Jeg ved allerede nu, at den er over mit niveau, men jeg gider ikke de der sokker og halstørklæder, når man kan lave sådan noget som denne, som min 1-årige datter med garanti vil se dødhamrende lækker ud i. Der er jo altid hjælp at hente, så jeg går bare i gang og ser hvad det bringer med sig af udfordringer under vejs.

Hvis der ellers er nogle strikkende mennesker derude, som kender gode hjemmesider, videoer, garnbutikker eller andet der kan anbefales til de strikkende og hæklende, så sig endelig til og spæd til med jeres kommentarer, så jeg kan gå endnu mere på udflugt i dette nye og hyggelige univers!

3 Comments

 • Hej Ann-Alicia.

  http://www.hendesverden.dk er der en rigtig god håndarbejdsskole, hvor du kan se, hvordan forskellige masketyper skal strikkes o.l.
  Og ellers er der på http://www.Youtube.com rigtig mange gode videovejledninger indenfor håndarbejde – også strikning.
  Så bare kast dig ud i projektet, sådan gør jeg også – og så søger jeg hjælp på nettet, når der er noget, jeg ikke forstår 😉
  Mange sommer-strikkehilsener
  Pia

 • Den poncho er da bare cute — kan godt forstaa du giver dig til at strikke noget du synes er laekkert. Det skal nok blive godt.

  Kig paa Slagt en Hellig Ko bloggen, ogsaa. Liselotte er super strikkekvinde samt blogger — og hendes mand har en garnbutik med det skoenneste garn: http://www.slagtenhelligko.dk/

  Hilsen fra en dansk strikker i USA. 🙂

  Connie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.