Støv for alle pengene i studinelejlighed

kvindeq
Kære husmor!
Jeg er lige fløjet fra reden til en 1værelses lejlighed. Jeg bestiller ikke andet end at gøre rent, for der kommer støv dagen efter jeg har haft ‘hovedrengøring’. Det synes jeg er utrolig krævende når jeg studerer og arbejder til daglig. Min eneste udluftningsmulighed er at åbne min havedør, hvilket jeg også gør ofte. Jeg lufter min dyne og puder, men forstår simpelthen ikke hvor al det støv kommer fra og hvor jeg skal gøre af det. Håber du kan hjælpe en presset studine.
[box type=”shadow” ] Hej Nanna. Her er der ikke meget andet at gøre end at støvsuge, støvsuge og støvsuge.
Luft ud dagligt og gør løbende rent. Støv er virkelig en uhøflig gæst og den kommer bare ustandseligt på uvelkomment besøg ;(
Vælg en dag eller to i ugen og gør denne/disse til rengøringsdag/e og lad så være med at stresse over støvet de andre dage – Det er livet alligevel for kort til! Støvsug og tør støv af de 1-2 dage om ugen og så sørg ellers for at lufte godt ud løbende mens du nyder din studietid.
Men hvis der er meget støvet midt på ugen og forældrene kommer på besøg, så tør lige de værste flader over inden det banker på døren. I dit tilfælde i en lille lejlighed, vil jeg også anbefale en støvsuger ligesom den jeg lige har anmeldt her på siden. Den er ledningsfri og posefri og fylder indenting – den er fantatisk til en lille lejlighed, fordi den er så nem at hive frem fra kosteskabet. Pøj Pøj!
Mange hilsner, Ann-Alicia & Inge.[/box]

2 Comments

  • Spørgsmål til overstående:
    Jeg har ladet mig fortælle at hvis man har en befugter stående at det hjælper til at støv ikke bliver hvirvlet op og sætter sig alle steder da den i sagens natur gør rummene mere fugtige. Ved i om der er noget om det?

    /Mikkel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.