SNAK med dine planter og afgrøder – her er hjælpen til os, der ikke har grønne fingre.

Jeg elsker, som bekendt, produkter der kan lette hverdagen i hjemmet. Jeg holder også meget af et rent og pænt hjem. Noget andet, jeg også er meget glad for, er blomster og planter. Jeg nyder synet af de flotte farver og planter der strutter af sundhed og velvære.

Desværre har jeg langt fra grønne fingre og trods mange forsøg og megen læst litteratur, så er der flere af mine planter/blomster, jeg har kæmpet med at holde i live, i årevis. Jeg har fået utallige gode, råd særligt omkring mine orkideer, men intet har virket og nogle gange, ville jeg bare ønske jeg kunne spørge planten, selv, hvad problemet er.

DET KAN MAN NU!

Parrot, som ellers er kendt for, at lave droner, har nu lavet et fantastisk lille smart produkt, der hedder, Flower Power.

 

Flower Power er en lille “pen” man stikker ned i sin potteplante, højbedet, tomatplanterne eller hækken. Den stikkes ned i jorden, hvorefter man downloader den app (program), der følger med “penen,” så opretter flower power forbindelse til din smartphone eller tablet (fx. iPad).

 

Derefter går du ind i programmet på din telefon eller iPad og fortæller, hvilken plante, flower power er sat ned ved – fx. at det er en orkide, tomatplante, en bøgehæk mm. App’en har over 8000 forskellige planter og afgrøder, at vælge imellem, så chancen for, at din plante er at finde, er meget stor!

 

Dernæst bruger Flower Power 24 timer, på at regne ud, om den får lys nok, om den har gødning nok, vand nok, om temperaturen er okay mm. Så kan du hver dag følge med i, om din plante er glad og hvis den ikke er glad, kan du finde grunden til det.

 

Det hele er meget simpelt og når du først har skik på fx. dine orkideer, så kan du bare flytte Flower Power over til fx. dine gulerødder. Det er en virkelig smart lille pen, som justeres alt efter hvilken plante, den bor hos.

Produktet er helt nyt i Danmark og kan derfor være lidt svært, at finde – men du kan købe det lige her: SmarterLife.dk til den nette sum af 349 kr. Hvis du selv er så heldig, at have grønne fingre, er det også et super godt bud på en gave, til folk der enten elsker deres planter eller dem der kæmper med at holde dem i live.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.