Sådan får du de perfekte krøller på ingen tid!

Længe har jeg ledt efter et godt krøllejern, som laver de der hollywood krøller, man altid går og sukker efter. Så blev jeg for nyligt introduceret til en form for krøllejern, som jeg ikke havde prøvet før – sylen!

beyonce_3

Der er ikke den sædvanlige clip, som giver håret det legendariske, grimme buk for neden. Krøllerne bliver lækre og holder meget længe. Jeg krøllede mine spidser igår morges og 24 timer og et par udredninger senere, ser de stadig super godt ud og jeg har ikke brugt ret meget hårlak. Mit hår er ret fint og derfor holder krøller sjældent ret længe i mit hår, men med dette krøllejern/syl holder de bare og er nemme at lave.

052411-JLo-400

Sylen fås i forskellige størrelser og grundet, dens evne til at blive ekstremt varm, former den krøllerne meget hurtigt og flot. Jeg har købt min på en dansk hjemmeside, men de kan også købes mange steder på udenlandske sider, hvor de har lidt flere forskellige mærker at byde på.

Untitled

cortex

Den kan blive op til 200 grader varm og den er overraskende nem at bruge! Du fører bare en hårlok, rundt om sylen og så holder du den fast med fingrene (uden dog at røre sylen).

how-to-get-bombshell-curls

Den kan købes fra flere forskellige mærker i ind- og udland. På engelsk hedder det vist en curling rod, så det er bare med at google sig frem, hvis man vil lege med krøllerne.

medium-hairstyle-with-curls2-683x1024

Fotos:
http://www.sheknows.com/beauty-and-style/articles/1013833/how-to-get-bombshell-curls
http://hair.allwomenstalk.com/tips-for-perfect-curls-without-heat
http://www.instyle.com/instyle/package/summertrends/photos/0,,20480953_20497610_20968123,00.html
http://www.sheknows.com/beauty-and-style/hairstyle-photo-gallery/curly-hairstyles/beyonce-s-big-sexy-curls
http://www.rickysnyc.com/hair-products/appliances/curling-irons/cortex-4-in-1-pro-clipless-ceramic-digital-curling-rod-set.html
http://www.elle.com/beauty/hair/taylor-swifts-hairstyles-423101
http://urbanbetty.com/blog/curling-wand-vs-curling-iron/
http://top.coupons-code.org/long-wavy-curls

 

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.