Retrotapet i Pigeværelset

Af, gæsteblogger Anja Kolind fra boligblog.com

Fin retrotapet
Så blev min datters værelse piftet op med lækkert tapet fra Ferm living. Tapeten, som er i retrostil, hedder ‘Dotty’ og fås både i gul og rosa. Dukkehuset ‘Dollhouse’ som også er fra Ferm living, har hun fået i gave og jeg har her hængt det op på væggen, så det både kan fungere som dukkehus og som hyggelig opbevaring i sættekasse stil. Man kan også vælge at tapetsere dukkehuset med fine frem tapeter. På Ferm livings hjemmeside kan du downloade de fleste af deres tapeter i dukkehus størrelse, super luksus service af Ferm living! Jeg har dog her valgt at beholde det i den flotte træfarve, som en rolig oase på væggen.
Jeg har valgt at bruge lyserøde og lilla kontraster, som passer flot til det gule og sørger for at tapeten ikke bliver for dominerende.

billede1_Retrotapet-boligblog.com

Tapetet giver et fint pigeværelselook uden, at det bliver for ‘tutte nuttet’ og giver rummet stemning og karakter. Dukkevognen er fra Sebra og kjolen er fra Småfolk. De små ‘sutte’ bamser er fundet på loppemarked.

billede3_retrotapet_boligblog.com

Den gule tallerkenrække har jeg selv lavet af fyrtræslister og brædder og er en fin lille udstillingsplads til bøger og små nips. Flagranken er også homemade. Du kan se hvordan du laver den trin for trin i mit indlæg om DIY flagguirlande. Fuglen er fra Hoptimist.

billede2_retrotapet_boligblog.com
 

Dukkesengen er købt hos trævarerfabrikkernes udsalg og har fået en gang gul maling. Dukkesengesæt er fra Sebra, ligesom den hæklede dukke og Zebra også er. Den gamle Brio kugleramme er købt på loppemarked. Uglen er en gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.