Pusletasken lugter af mug

Hej Ann-Alicia
Jeg håber du kan hjælpe mig.Jeg har denne lækre pusletaske: http://bystroom.dk/babystroom-pusletasker-39/bea-44/bea-black-105.html som desværre lugter meget af mug.
Da min datter eftrehånden er ved at være så stor, at det er begrænset hvad vi skal have med, er jeg gået over til en mindre taske. Vi havde dog denne i brug for et stykke tid siden og i den forbindelse glemte jeg at der lå en pose med en bolle i den da vi kom hjem. Da jeg endelig kom i tanke om det, var bollen blevet temmelig grøn og ulækker – denne muglugt har sat sig godt fast og jeg aner ikke hvad jeg skal stille op med tasken for at komme lugten til livs.

Jeg er gravid igen og ville rigtig gerne bruge tasken igen til den næste, men som den er nu er det ikke en mulighed. Alt hvad der kommer i tasken, tager straks denne grumme lugt til sig.

Hvad kan man gøre?

Mange venlige hilsner
Lisa Hengenius

SVAR
Hej Lisa
Prøv at lægge din pusletaske i blød i 10 l lunkent vand og en 1/2 liter eddike. lad det ligge til dagen efter, vask alm. ved 40 grader og lugten skulle nu gerne være væk.
Ellers drysses tvekulsurt natron i og lad stå til dagen efter, fjern pulveret og den er klar igen, men det er mere til sure sko.
Held og lykke
Venlig hilsen
Inge Marie Johnsen.

1 Comment

  • hej Inge Marie

    tusind tak for svar – det vil jeg prøve. kommer bare til at tænke på om overfladen på tasken kan tåle at ligge i blød?

    vil gøre hvad som helst for at kunne bruge den igen :o)

    med venlig hilsen lisa :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.