Pillivuyts nye gryder vækker begejstring

Pillivuyt har for nyligt lanceret deres nye serie, Ulysses og det har vakt stor glæde i det lille husmorhjem.

Pillivuyt er gået med på retrobølgen og har lanceret deres highend-version af den originale keramiske mormorgryde fra 60’erne. De gamle gryder som mange kender dem, var med blomster og til tider sprudlende farver.

week13_78Nu, kommer så det nyeste bud på fede gryder og de er lavet af intet mindre end porcelæn! Dette forhindrer dog ikke gryderne i at være allround og særdeles brugervenlige. De kan bruges til både gas, induktion og til almindeligt blus. Desuden kan de kommes i mikroovnen og sidst men ikke mindst, kan se se elegante og smukke ud på spisebordet!

Picture 151

 

Gryderne er belagt med en mat glasur, som får dem til at se lækre og bløde ud. Designet er stilrent og som med alle Pillivyuts andre produkter, er de meget nemme at bruge og rengøre. Det er endnu ikke lykkedes mig at brænde noget på sådan for alvor og de gange hvor noget brændte på, var det ingen problemer at få bunden ren igen.

Gryderne fås i forskellige størrelser med låg til – du kan se mere om hvilke størrelser her: http://www.tj.dk/search.asp?mainSearchString=Ulysses+&SearchType=Product

TJ9113- 008

Det eneste men, jeg har haft omkring gryderne, har været at håndtagene godt kan blive lidt varme i brug. De eneste tidspunkter hvor dette har irriteret mig, har været, når jeg har skulle hælde vandet fra kartoflerne og når gryderne skal bæres på bordet. Men når jeg alligevel skal stille et pillivuyt fad på bordet, foregår det jo oftest med en grydelap i hånden. Og siden jeg sparer, at hælde maden over i diverse pæne fade, inden den stilles på bordet, og derved undgår en masse ekstra opvask, er det ingen gene for mig, lige at skulle finde grydelapperne frem når gryderne sættes på bordet.

50dc07513b07d

Er man for nyligt flyttet hjemmefra og skal til at købe nyt køkkenudstyr – så køb disse flotte gryder og så behøver du ikke bekymre dig om serveringsskåle og fade. De kan også fint bruges til servering af kold mad – salater, frugt, kager mv. Hvilke andre gryder, serverer du fx. koldskål og kammerjunker i?

image 4

Priserne starter ved ca. 390 kr. for den mindste gryde og derefter går det op af, for de større gryder.

Fotos: 
http://www.emmers.dk/product_info.php?products_id=3394&sessionid=7b599d1209226c31e402a4b8a1d0fb68
www.tj.dk
http://www.ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/ausstellersuche.productdetails.html/mf_bata_0033312226.html

3 Comments

  • Har de alle den samme belægning? Og fungerer de godt til stegning? Er på udkig efter en god stegegryde.

  • Alle har samme belægning, og jeg har endnu ikke testet dem til decideret steg stegning, men de har indtil videre duet fint til f.eks. bacontern, løg, hakket oksekød mv. og virker rimeligt non-stick (der er ingen rester efter en tur i opvaskeren), så jeg tror sagtens du kan lave en (mindre) steg i dem.

    Jeg har rigtig meget pænt at sige om dem, men jeg skriver egentligt desværre for at komme med en lille advarsel – de har tilsyneladende pt. problemer med/virker ikke på de nye flex induktions kogeplader fra Siemens og Bosch, som jeg forventer bliver standarden i fremtiden. Jeg har dog heldigvis en kombi induktions kodeplade med 2 zoner med stegesensor (feedback thermostat), hvor de virker fint og to flexzoner hvor de så ikke virker.

  • Rigtig godt blog indlæg. Dejligt at læse så meget positiv om Pillivuyts gryder. Vil da helt sikkert overveje at købe en gryde derfra. Det er ser ud til at være hurtigt og nemt at lave og servere maden med disse gryder.

    For at hjælpe Marie, kan jeg anbefale dig at læse følgende blog indslag: http://www.scanpan.dk/blog/saadan-vaelger-du-de-rigtige-gryder, det giver et meget godt overblik over hvad du skal holde øje med når du kigger efter en stegegryde. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.