Nye sæbespåner fejer andre rengøringsmidler af bordet.

Dem der har læst bare et lille udpluk af mine indlæg ved, at jeg er en kæmpe stor fan af sæbespåner. Sammen med opvaskemiddel er sæbespåner det mest benyttede rengøringsmiddel i mit hjem. Sæbespåner er rigtig gode til mange ting. De kan bruges til både tøjvask, gulvvask, vask af fliserne på badeværelset, pletfjerning og meget andet.

DSC_0817

Men selvom sæbespåner er et vidundermiddel til mange ting, så er der et stort fedt minus ved den revne sæbe, og det er at det kommer i spåneform. Det har længe været et irritationsmoment for mange, at de skal stå og piske løs, når spånerne skal opløses. Man bruger oftest et piskeris og meget varmt vand og selv der, er det ikke altid at alle spånerne bliver opløst. Og de små spåner i tøjvasken er bare irriterende, at komme af med.

DSC_0823

Derfor blev jeg vildt glad da Sterling for nyligt kontaktede mig i forbindelse med, at de netop har lanceret deres nye FLYDENDE sæbespåner. Jeg var meget spændt på at prøve produktet, for at se om det både kunne vaske gulv, tøj mm. uden at gå ned på resultatet i forhold til spånerne.

DSC_0799

Første del af testen bestod af at blande de flydende spåner i vand. Allerede her blev jeg postivt overrasket. De skummende lige så meget, som spånerne og mit piskeris var slet ikke nødvendigt længere. Jeg kunne blande massen, blot ved at røre rundt i spånerne med hånden.

DSC_0805

Derefter prøvede jeg at vaske mit rå trægulv af. Dette var også en yderst positiv oplevelse! Som regel efterlader spåneflagerne små spåner i revnerne i trægulvet, som kan være svære at få op. Dette var slet ikke et problem med de flydende spåner! Sæbemassen var flydende og glat at bruge og efterlod gulvet lige så rent, som ellers, hvis ikke mere rent.

DSC_0806

Derudover testede jeg tøjvasken med de flydende sæbespåner. Jeg håndvaskede blandt andet min datters farverige, syntetiske prinsessekjole. Igen var det en fordel, at spånerne ikke kom i flager. Håndvasken af tøjet blev meget nemmere, da det var meget hurtigere og mere enkelt at vaske sæben ud af tøjet igen. Der lå ingen sæberester tilbage i små afkroge af ærmerne eller kraven. Ved almindelig tøjvask i maskinen kommes de flydende spåner i sæbeskuffen eller i vaskebolden. Derefter vælges vaskeprogrammet i henhold til tøjet, som vanligt.

DSC_0811 (1)

Alt ialt har Sterling lavet et super godt produkt. Det kan som sagt vaske tøj, både i hånden og i maskinen. Det kan rengøre gulve, møbler, læder, træ, klinker, uld, blonder, åndbare produkter, beklædning med vandtætte membraner, softshellmaterialer, sportstøj og silke. Det indeholder udelukkende ren sæbe – ingen parfume, optisk hvidt, fosfat, farvestoffer eller animalske ingredienser. Sæbeindholdet er på 15-30%

Du kan se mere om produktet ved at besøge Sterlings hjemmeside her!

Dette er et sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.