Når Hundehvalpen Tisser Under Sofaen

Hej Inge

Jeg har fået en dejlig ny lille chihuahua hvalp og han er ikke renlig endnu, og han har fået den ide at han skal ind under min sofa og bruger det som toilet. Jeg går selvfølgelig ud med ham mange gange om dagen og der gør han også hvad han skal ,men nogen gange smutter den og han går under sofaen. Har du et godt råd om noget jeg kan gøre rent med som for ham lugter grimt, så han ikke vil gå derind?

MVH Maiken

 

SVAR

Hej Maiken

Rengør først med sæbespåner og vand vask alt af du kan og skyl efter med eddikevand, alt tørres op igen. Lav evt en lille skål/ beholder med hjortetaksolie og sæt under sofaen eller en skål/beholder med Svovlpulver(købes i Matas) og en tiendedel stødt peber. Den skal være lukket så hunden ikke kan komme til det og så skal der være små huller i låget så lugten kommer ud. Kan også bruges i haven til uønskede hunde, katte og ræve.

Held og lykke. Venlig hilsen,

Inge Marie Johnsen

 

2 Comments

  • Har selv små hunde, og kan anbefale at rengøre i rodalon, da det tager duftsporene, så den lille ikke tror det er et toilet 🙂

    med hensyn til hjortetakolie, så kan du altså ricikere at hele huset/lejligheden kommer til at lufte. Nogle venner brugte rådet med at smørre det på et stykke træ og lægge det på loftet for at få bugt med en mår, men det resulterede at de måtte smide træet ud og så flytte fra huset nogle dage, da det stank over alt 🙁

  • Tak for det gode råd. Vil blot lige pointere at hjortetakolie ingen skade gør når det blot står i en beholder med låg. Man skal ikke smøre det på gulvet). Lav nogle små huller i låget og lad det stå under sofaen i et par dage eller en uge, så skulle hundens dårlige vane, gerne være brudt:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.