Mobil Mickey Mouse lampe, lyser op både nat og dag.

Omend overskriften lyder lidt mærkelig, så er det faktisk sandt. Philips nye softlights er nyeste skud på natlamper til de mindste, der ikke kan lide at sove i mørke. Da jeg først læste om dem, syntes jeg det lød underligt, at barnet kunne sove med dem om natten, men da de så kom i posten, forstod jeg pludselig konceptet. Softlights er hvad de hedder – soft! De er helt bløde og gummiagtige og så er de ikke ret store.

DSC_0341

Der er lige en lille favnfuld for min to-årige. Jeg havde en med Mickey Mouse til fem-årige Conrad og en med Minnie Mouse til fem-årige Ingrid. De fik dem fredageftermiddag og brugte hele aftenen på at lege med bamserne/lygterne i stuen. Der blev bygget huler, så vi kunne se hvor meget lygterne lyste i mørke osv. De har en lader station, som de står og lader på, når de ikke er i brug. Når de er ladet op, kan de holde sig kørende i mange timer!

DSC_0344

Man tænder for lyset i bamsen/lampen ved at vende bunden i vejret på den og det slukkes på samme måde. Det gør det meget simpelt for selv de mindste at tænde og slukke for den på egen hånd. Dog skal det siges, at når den lille ikke vil slippe den om natten, kan det være lidt træls, for mens hun ligger og mosler rundt, tænder og slukker Minnie hele tiden, når hun bliver væltet rundt. Derfor er det bedst at tage lampen og stille den op på laderstationen om natten, så den kan blive ved med at lyse.

DSC_0351

Har man et større hus, er lamperne også rigtig smarte, idet de ikke bare er små stikkontakter til væggen. De kan tages med rundt, fx. hvis man skal på toilettet om natten eller hvis man som voksen skal ind og tjekke de små der sover. Faktisk er det ærgeligt at de ikke laver lygterne med sjove voksenmotiver også, for særligt når man har små børn, der skal tilses om natten, er de anvendelige. Det lys de skinner med er blødt og lækkert, til fordel for den skarpe lampe, der lyser fra ens mobiltelefon (som vi ellers bruger).

Lamperne koster ca. 250 kr.
 
Køb lamperne her!

Læs mere om lamperne her og se de forskellige designs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.