Misfarvede Lagener

Er ens fine hvide lagener blevet misfarvede, kommer der her et basalt husmoderråd.

Kom koldt vand i en spand og bland med lidt klorin (se på flasken, hvor meget). Put dit lagen i spanden og lad det stå der i en times tid. Dernæst kan du vaske det almindeligt i maskinen på 60 grader og så er det atter hvidt og fint igen.

Det er ikke nødvendigt at bruge varmt vand – det fremmer på ingen måde processen, det får blot blandingen til at dampe og så fylder klorinlugten hurtigere rummet – så det er ikke en win win situation 😉

4 Comments

  • Rigtig fin side, men dette råd med brug af klorin er meget dårligt for vores hårdt prøvede miljø, så hellere have grå lagner end at ødelægge naturen.

  • Godt ord igen og tak for din ros, men vi postede dette indlæg idet en person skrev og spurgte hvad netop hun skulle gøre. Så hvis man absolut gerne vil have sine lagener hvide, og ikke vil købe nye hele tiden, er dette vores råd, men ja, mine egne lagener er selv lidt grå;)

  • Et andet godt husmoder tip til hvid vask er at tilsætte en teskefuld bagepulver i vaskemaskinen sammen med vaskepulveret. Hvidt tøj der er blevet gulligt, Bliver hvidt igen, hvis det lægges i saltvand, dagen før det skal vaskes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.