Limecheesecake

Bund:
150 g. Digestive kiks
60 g. smør
1 tsk. kanel

Fyld:
400 g. flødeost – evt. light. Philidelphia eller Buko
2 dl. cremefraise
2 dl. fløde
3 pasturiserede æggeblommer
50 g. flormelis
Limesaft og revet skal fra 2 økolime
4 blade husblas

Bund:
Smelte smørret. Put kiks, kanel og smør i en blender/foodprocessor. Stamp massen sammen i en springform.

Fyld:

I blenderen/foodprocessoren med flødeost, cremefraise, lime saft og skal, æggeblommer – blendes eller piskes sammen. Husblas udblødes i vand i 10 min. Smeltes med det vand, der hænger ved i et vandbad. Afkøles lidt og hæles i ostemassen. Rør godt rundt. Fløden piskes til skum og vendes i ostemassen. Hæles over bunden og sættes på køl et par timer.

Især god dagen efter!

Written By
More from Julie Skals

Grammonfonplade skåle

Lidt underholdning til vinterferien! Find eller køb nogle gamle grammonfonplader. Tænd ovnen...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *