Bund:
150 g. Digestive kiks
60 g. smør
1 tsk. kanel
Fyld:
400 g. flødeost – evt. light. Philidelphia eller Buko
2 dl. cremefraise
2 dl. fløde
3 pasturiserede æggeblommer
50 g. flormelis
Limesaft og revet skal fra 2 økolime
4 blade husblas
Bund:
Smelte smørret. Put kiks, kanel og smør i en blender/foodprocessor. Stamp massen sammen i en springform.
Fyld:
I blenderen/foodprocessoren med flødeost, cremefraise, lime saft og skal, æggeblommer – blendes eller piskes sammen. Husblas udblødes i vand i 10 min. Smeltes med det vand, der hænger ved i et vandbad. Afkøles lidt og hæles i ostemassen. Rør godt rundt. Fløden piskes til skum og vendes i ostemassen. Hæles over bunden og sættes på køl et par timer.
Især god dagen efter!