Lejligheden lugter pga. Vandlås

Et gammeldags vandløs afløb
Kære Alicia
Skriver til dig i håb om at du kan hjælpe:
Jeg er flyttet ind i min nye lejlighed for flere måneder siden, og er ellers rigtig glad for at bor her. Men, der er et stort problem:
På mit badeværelse er der et gammeldags vandlås- gulvafløb, (som jeg aldrig havde før), hvor vandet fra håndvasken og brusekabinen samles – se billedet. Man kan ikke tage vandlåsen op og rense den, for den er lavet på denne måde at den sidder fast i gulvet!!
Problemet er at ‘noget af det urene vand’ der normalt skulle løbe videre igennem vandlåsen og ud i kloakken, forbliver i gulvafløbet, selv efter et laaaangt, varmt bad. På grund af disse, lugter min lejlighed konstant af kloak!!
Nogle gange tager jeg risten væk, samt skyller afløbet med vandet fra brusehoved under fuld tryk – det lugter forfærdeligt mens jeg gør det, og vandet sprøjter alle vegne, men det hjælper lidt. På den anden side, kan jeg da ikke blive ved med at skylle afløbet efter hvert bad – det giver ingen mening, vel!? Håber at du kan hjælpe, for jeg er så desperat og ked af, at mine gæster siger at min lejlighed lugter grimt, det er så forfærdeligt!
Mange hilsner
Sandra
SVAR
Hej Sandra
Problemet er udlejerens, men en vandlås må aldrig udtørre så lugter det.
Venlig hilsen
Inge Marie Mamsen

1 Comment

  • Det er ikke vandet der lugter grimt men luften der siver op fra kloaken. Udskift proppen i vandløbet med en der sidder tæt, så forsvinder lugten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.