Laks i citronsauce med Mango og Chili (børnevenligt)

foto

Laksestykker med mangodrys og chili

(4 personer) (20 min).

INGREDIENSER

Kartofler til 4 personer

4 Laksefileter

Citronsauce fra Glyngøre

1 Mango i tern

1 bundt Persille (Hakkes fint)

1 halv Chili (Hakkes fint)

100 gram Hasselnødder (Hakkes fint)

FREMGANGSMÅDE

Hæld saucen over fisken og sæt det i ovenen i 20 minutter ved 175 grader. Kartoflerne koges. Mango, chili og persille blandes. Når retten er færdig, hældes det henover fisken i fadet og til slut drysses nødderne over. Velbekomme.

Tags from the story
, , , , ,
More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Rød peber saft på tøjet

Min lille datte på 3, er VILD med rød peber, og spiser...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *