Lakrids/chokolade mandler

Lakrids og chokolade sammen er lækkert – uden tvivl! Du kan nemt lave dine egne lakrids/choko mandler.

Lav en stor potion og stil dem i en lukket beholder (glaskrukke eller plastikbøtte)! De kan nemlig holde sig i lang tid, hvis beholderen er tætlukket.

Ingredienser:

100 g nougat eller chokolade

ca.50 mandler eller et par figner (skåret i halve)

2 spsk kakaopulver

2 spsk lakridspulver (kan købes i helsekost forretninger eller lign.)

 

Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen eller nougat over et vandbad. Rør meget forsigtigt i det, ellers skiller det. Bland kakaopulver og lakridspulver. Sigt pulveret igennem en si, og hæld det over på en stor tallerken. Vend mandlerne/fignerne i choko/nougat-massen. Læg dem forsigtigt over på tallerknen med pulverblandingen. Lad dem tørre lidt og vend dem så rundt i pulveret med en ske. Når de er ved at størkne lidt, så læg den i en si og ryst forsigtigt overskudspulveret af.

Lad den størkne i køleskabet, inden de spises – hvis du kan vente så længe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *