Kylling med citrontimian og grøn bulgur

110620 Kylling-Bulgur
Fotograf, Betina Hastoft
Opskrift af Marie Melchior, mariemelchior.dk
 

Ingredienser

1 stor kylling 1,5 kg

1 bundt citrontimian

3 fed hvidløg

Olivenolie

Havsalt og peber

2,5 dl bulgur

6 gulerødder

1 bundt mynte

1 bundt bredbladet persille

1 citron

½ dl olivenolie

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 gr. Stop kyllingen med citrontimian og hvidløgsfed med skal.

Krydr kyllingen med havsalt og peber. Dryp med olivenolie. Steg kyllingen i 70 minutter til den er mør, gylden og sprød.

Kog bulgur i 3,5 dl vand med havsalt i 10 minutter. Lad herefter bulgur trække i vandet i 10 minutter. Skyl bulgur med koldt vand.

Sær gulerødder i fine tern. Hak krydderurter fint. Bland bulgur med gulerødder og de hakkede krydderurter. Smag til med citronsaft, olivenolie, havsalt og friskkværnet peber.

Skær kyllingen for og server til grøn bulgur.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Saltrande På Måtten

Hej Alicia! Så dig i morgen-TV om dine gode råd om rengøring....
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *