Kitchenaids Artisan Blender, køkkenets nye handyman!

Mange af mine venner har en blender. Jeg har aldrig haft en selv og har længe tænkt, at det måtte jeg prøve. Af omveje fik jeg gang på gang anbefalet Kitchenaids Artisan blender og besluttede derfor, at det skulle være den første blender til at blive testet under mit tag.

DSC_0643

Først og fremmest har blenderen et super flot retro design. Det hele er meget simpelt og veludført. Blenderens knapper er nemme at overskue og forstå, hvilket gør det nemt at bruge den. Blenderen har forskellige indstillinger i form af forskellige knapper, som med billeder, viser hvad de skal bruges til. Dette gør at man er ikke i tvivl, om hvordan isterningerne eller flødeskummet skal blendes. Mht. rengøring kan blenderen skilles ad i flere små dele, da man kan skrue bunden af beholderen af. Den er nem at rengøre og hurtig at samle igen bagefter. Det eneste men omkring designet er dog, at man skal holde fast på låget, når der skal blendes. Første gang jeg skulle blende noget, satte jeg låget så godt fast, som jeg kunne, men alligevel fløj det af, da jeg satte blenderen i gang, pga. det tryk der skabes, når den starter. Resten af blende-tiden, behøver man dog ikke holde låget fast, men for en sikkerheds skyld er den en god ide, lige når man tænder, så man ikke har mos flyvende om ørerne.

DSC_0635

Blenderen har en kapacitet på 1,5 liter, hvilket giver mulighed for nogle dejlig store portioner. Blenderen har også en lille, ekstra beholder på 0,75 liter, som følger med. Jeg brugte dog mest den store, men til de mindre ting og portioner, er den lille beholder helt optimal. Maskinen er generelt set meget kraftig, hvilket gør at den også larmer. Dog er støjniveauet forskelligt fra indstilling til indstilling, hvilket er forventeligt, og der er ikke et af støjniveauerne, der er for højt til at man kan have en samtale i gang, mens  man blender.

DSC_0640

Mine to børn på 7 og 3 blev rigtig glade for blenderen og havde intet imod støjen. De kunne nemt selv betjene den, når der skulle laves milkshakes, smoothies eller hakkes chokolade til småkagerne. De forskellige illustrationer på indstillingsknapperne, gjorde det nemt for både mor og børn, at regne ud, hvilken knap, der skulle trykkes på, når man fx. skulle hakke noget i små stykker, eller hakke isterninger.

DSC_0650

Idet jeg aldrig havde haft en blender i mit hjem før, havde jeg mange ting på listen, der skulle prøves af og Kitchenaids Artisan Blender, skuffede langt fra. Den hakkede både chokolade, nødder, grøntsagter, isterninger og krydderurter. Den lavede milkshakes, smoothies, pesto, flødeskum til lagkagen og omelet til morgenmaden. Jeg endte med at inkorporere blenderen i dagligdagen meget mere, end forventet og nu bliver den svær at undvære igen. Jeg har stort set ikke haft et skærebræt eller kokkeknive fremme mens vi har haft besøg af blenderen. Derfor får blenderen også mine varmeste anbefalinger. Den både pynter i køkkenet og hjælper med madlavningen, så det er ren win win!

Blenderens pris starter ved ca. 1440 kr. Du kan se mere ved at klikke her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.