Køb Dig En Riskoger, Hellere Idag End Imorgen

Ofte, når mine gæster ser jeg har lavet ris i en riskoger, siger de for sjov, “Kan en husmor ikke engang lave sine egne ris – det er jo ikke så svært.” Dertil vil jeg gerne svare, “Jo! Det kan jeg sagtens – Men hvis det kan gøres enklere og endda med et bedre resultat, og uden at gå på kompromis med mine råvarer, så er jeg den første der springer til med stor glæde! 

Jeg har været så heldig, at have en bekendt der ved en del om asiatisk mad og derigennem har jeg lært en masse gode tricks fra det asiatiske køkken – og et af dem er RISKOGEREN:)

Hold jer ikke tilbage, skynd jer ned og køb den! Den gør ikke bare processen nemmere, du får også de lækre bløde ris, som du kender fra asiatiske restauranter. Man kan få flere forskellige slags – køb nu ikke den billigste, og medmindre man er en familie på over fire personer, behøver man heller ikke købe den største. Man man kan sagtens få en go riskoger til ca. 300-500 kr.

Man hælder risene i kogeren, fylder op med så meget vand, som der står på koppen, i forhold til rismængden, tænder for apparatet og tænker så ikke mere på sine ris! Alt afhængigt af hvor mange personer du laver ris til, tager det alt mellem 20 min. – 50 min. at lave ris.

Og udover, at man kan glemme alt om dem indtil de er færdige, så slår maskinen selv over på “keep warm” når risene er færdige. Og så står den og holder dine ris varme op til et par timer.

Den kan bruges til alle slags ris, selvom brune ris tager lidt længere tid end almindelige ris.

Så skynd dig at gøre din hverdag lettere – køb den før din nabo;)

De kan købes i butikker som Inspiration, Kop og Kande, Imerco mv. samt flere steder på Internettet.

4 Comments

  • Kære Ann-Alicia.
    Du har fuldstændig ret. Jeg lærte riskogeren at kende, da jeg boede i Thailand, og jeg elsker også min. Ikke alene er den praktisk, den er også hyggelig!
    Fint website, i øvrigt – TAK!
    Venlig hilsen Margrethe Friberg

  • Hvordan koger du dine brune ris i din riskoger. Jeg er allerede rigtig glad for min riskoger, men har ikke haft held med de brune ris (sushiris). Min maskine har kun en “cook” og “warm” indstilling. Har du en bestemt indstilling på din maskine eller har du bare et godt fif?
    Vh Steffen

  • Hejsa – Nej, min riskoger koger fint mine brune ris – så der har jeg desværre ingen forklaring – prøv at gå ind på fabrikantens hjemmeside eller skriv og spørg dem. Jeg har bare en lille billig riskoger, så det er ikke fordi der er noget særligt over den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *