Husmødre/fædre søges!!!

Så søges der husmødre/fædre som har valgt enten at nedprioritere karrieren eller helt at sætte den på standby, for at have mere tid til familien som hjemmegående husmødre/fædre. Det drejer sig om et kommende bogprojekt om husmødre/husfædre anno 2013, som skrives af journalist Mette Sabroe og hun søger husmødre/fædre som af eget valg går hjemme, (ikke pga. Fyring eller jobmangel). Så skriv til Mette Sabroe, hvis I er inden for målgruppen og er interesserede i at lade jer interviewe til bogen.

Her er yderligere info om projektet:

Jeg er i gang med et projekt om nutidens husmødre. Om deres liv, deres hverdag., deres glæder og sorger. Med cases hentet fra virkeligheden skal bogen tegne et nuanceret og realistisk billede af husmorlivet 2013
Derfor vil jeg meget gerne i kontakt med kvinder (og mænd), hvis primære beskæftigelse er at være hjemmegående med ansvar for det huslige arbejde, ægtefælle og børn. Kvinder der enten har stillet karrieren i bero, eller som har nedprioriteret karrieren og måske arbejder få timer om ugen til fordel for mere tid med børn, ægtefælle, hus og hjem – og sig selv.
Husmødre er en overset gruppe. Det er ærgerligt. Jeg er selv primært husmor og synes, det er lykken for min familie og mig. Det er et livsvalg med store fordele og markante faldgruber, og dem vil jeg gerne kaste lys over.
Indsamling af stof til bogen foregår gennem interviews/samtaler med husmødre. Selve interviewet eller samtalen tager 1-2 timer. Hvis alt går efter planen, skal projektet munde ud i en fysisk bog og måske nogle artikler i løbet af projektet.
Jeg kan kontaktes på mail: msb@sabroekommunikation.dk eller telefon 40435055
Bedste hilsner Mette Sabroe Bitsch

20130127-212930.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.