Hundeafføring på tæpperne

Hej Inge,

Jeg fandt din mail på jeres hjemmeside, efter min mor og jeg så et indslag i Go’ morgen Danmark.
Jeg har en hund som desværre lige har haft en meget slem omgang diarré og har ikk kunne holde sig på mine gulvtæpper i spisestue, stue, soveværelse & søns værelse :o( Og gangen i øvrigt, men der er linolium på, men det er stadig blevet plettet :o(

Hvordan får jeg det rent igen ? Vi har prøvet med alt snart og alternativet blir nye tæpper, for de er ikk til a få rene.
Håber inderligt a du måske kan hjælpe.

Mange venlige hilsner
Nynne Christiansen.

 

SVAR

Hej Nynne

Puha det lyder ikke godt da afføring er rigtig svært at gøre noget ved, men prøv me 1 del tredobbelt salmiak spiritus og 6-7 dele vand godt varmt men ikke kogende.
kom godt med vand på pletten gnub godt med en svamp eller børste, tag et gammelt håndklæde og træd vandet op i igen, kan gentages flere gange.
Evt. lej en tæpperenser og rens tæppet til sidst over alt bare med rent vand for at fjerne rester af middel og få tæppet ens igen, da der godt kan give farveforskel det kommer selvfølgelig an på tæppets alder.

Held og lykke
Venlig hilsen
Inge Marie Johnsen

2 Comments

  • Når mine hunde har haft et “uheld” på gulvtæpperne fjerner jeg “uheldet”, hælder danskvand på pletten og kommer derefter kartoffelmel på. Når kartoffelmelen er helt tør støvsuger jeg det op, og som hovedregel er pletten forsvundet. I meget grelle tilfælde gentager jeg processen. Selv gamle pletter kan fjernes på denne måde.

    Med venlig hilsen

    Ellen

  • Når min hund har haft “Uheld” på mit gulvtæppe, “drunker” jeg uheldet i universal rengøring og tørre det af med vand og lader derefter vandet suge sig godt ned i tæppet og derefter når det et tørret tager jeg enten natron eller opvaske maskine salt og skrøger over, til det er tørret, ca. 10-16 timer evt. længere tid alt afhængig af uheldets størrelse og omfang, også støvsuger jeg tæppet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.