Hjælp os med at finde gode campingpladser i Europa

Så er sommeren på vej og i år bliver det en fantastisk spændende sommerferie. Min lille familie og jeg, skal nemlig på roadtrip ned gennem Europa. Undervejs kører vi afsted i den lækre Toyota Auris Touring Sports Hybrid! I to uger skal vi teste denne hybridbil på de Europæiske landeveje og se hvordan det i praksis fungere med en hybridbil, som familiebil på langture.

001-toyota-auris-sport-touring628opt

Derudover skal vi på turen teste et af Outwells aller bedste oppustelige telte, Tomcat MP.

ad1e714052dd015516261f29f6ca7178-image

Det bliver spændende at se, hvor meget teltet fylder i bagagerummet og det bliver interessant, at erfare om det er sjovt eller irriterende, at ligge i telt i to uger ned gennem Europa, med to børn. Et er sikkert, vi glæder os meget og vi vil ikke bare blogge under hele turen, men vil også smække videoer på YouTube, hvor vi fortæller om både bilen og teltet, fordele og ulemper og meget mere.

I den forbindelse, er vi nu gået i gang med, at lede efter gode, prisvenlige campingpladser ned gennem Europa. Ruten ligger meget løst og vi kører efter de spændende steder og oplevelser, så hvis I har nogle gode forslag til steder at se eller overnatte, så skriv endelig til os her eller på Facebook eller på alicia@husmoderen.dk Vi skrives ved! 🙂

Fotos:
http://www.sportogfiske.no/produkt/telt/familietelt/telt-outwell-tomcat-mp-smartair
http://www.autoblog.com/2013/03/06/toyota-auris-touring-sports-video-geneva-2013/
http://www.ispycamping.com/holidays-sites-parks-directory/directory.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.