Grøntsagsbånd er kommet for at blive.

Her i foråret har jeg haft fornøjelsen af, at afprøve Pastellas nyeste tiltag indenfor madlavningen – Pasta med 40% grøntsager. Mine unger er nok som de fleste børn. Gulerødder, agurker, majs og ærter triller ned, men mere varieret end det bliver det sjældent.

Jeg var ret skeptisk, da vi først skulle sætte tænderne i grøntsagsbåndene, da jeg tænkte at ungerne ville kunne smage grøntsagerne for meget. Men det gled overraskende let ned. Pastaen/grøntsagsbåndene, kan fås med gulerodsmag, blomkålsmag, broccoli og ærtesmag. De tre variationer er lige gode, men hvis man har ekstra vanskelige børn, kan blomkålspastaen bedst anbefales, da den mest ligner og smager som almindelig pasta.

Pastaen smager virkelig lækkert og meget friskt. Det tager kun få minutter, at lave. Det er bestemt et rigtig godt alternativ til almindelig pasta, hvis man vil prøve noget nyt og oven i købet have flere grøntsager indenbords og finder man det på tilbud, så køb masser ind, for de kan sagtens holde sig i fryseren, i tre måneder. Eneste minus, skulle være at båndene ikke er økologiske. Det ville have været prikken over i’et, men der er jo altid plads til forbedring. Man kan se og læse mere om grøntsagsbåndene ved at klikke her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.