Jeg har et stort græskar på 3,3 kg (er skåret i tern) og vil gerne henkoge det, på engelsk I would like to can it. Altså lave det der på engelsk kaldes pumpkin butter til pies. Hvordan gør jeg? Helle
SVAR
Ingredienser
- 820 g. græskar puree (se opskrift her)
- 180 ml æble juice
- 2 tsk. stødt ingefær
- 1/2 tsk. stødt nellike
- 300 g sukker
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. reven muskatnød
Fremgangsmåde
Kombiner græskar puree, æble juice, krydderier og sukker i en stor pande/gryde. Bland grundigt og varm det til det når kogepunktet. Lad det simre i 30 minutter, eller indtil det er blevet tykt. Rør i det med jævne mellemrum. Hæld det derefter i sterile beholdere og lad det køle af i køleskabet indtil det skal serveres. (Denne opskrift er fra www.allrecipes.com)