Græskar Smør

Jeg har et stort græskar på 3,3 kg (er skåret i tern) og vil gerne henkoge det, på engelsk I would like to can it. Altså lave det der på engelsk kaldes pumpkin butter til pies. Hvordan gør jeg? Helle

SVAR

Ingredienser

  • 820 g. græskar puree   (se opskrift her)
  • 180 ml æble juice
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 1/2 tsk. stødt nellike
  • 300 g sukker
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. reven muskatnød

Fremgangsmåde

Kombiner græskar puree, æble juice, krydderier og sukker i en stor pande/gryde. Bland grundigt og varm det til det når kogepunktet. Lad det simre i 30 minutter, eller indtil det er blevet tykt. Rør i det med jævne mellemrum. Hæld det derefter i sterile beholdere og lad det køle af i køleskabet indtil det skal serveres. (Denne opskrift er fra www.allrecipes.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *