Full brow ahead!

Af, gæsteblogger Lise Grosmann, Beautyblog.dk

cara-delevingne-love-spring-summer-2013-01

Der er ikke meget Cara look-alike brynbombe over mine øjenbryn, men Maybelline har begået et lille geni af en brynmascara, som faktisk virker uden at klatteklistre hårene til. Brow Drama (79,95 kr.) fås i medium og dark og giver selvfølgelig først og fremmest mere farve, men den friserer også hårene og giver dem struktur, så de fylder mere. Og efter slutfinish med brynvoksen, som tæmmer de hår, der stritter i alle retninger, så begynder der at komme bare lidt brynbombe over det. I hvert fald kan man se, at jeg har øjenbryn. Som jeg i øvrigt i årevis har farvet med Hanne Bang øjenbrynsfarve i brun.

Maybelline Brow Drama

Maybelline er ikke for ingenting mascaraspecialist, og de har begået endnu en favorit i en tid, hvor spinkle vipper tynges af den ene volumen-fantastico mascara efter den anden. Deres Big Eyes (119,95 kr.), som er i butikkerne i næste uge, har to børster. En til de øverste vipper og en til de underste, der selv hos de vippeforvænte er tyndere og mere spredte, så man let får klattet farve på huden. Shhh! jeg bruger ofte underbørsten til overvipperne.

Maybelline Big_Eyes_Mascara_PngFullSize copy.jpg2

Maybelline historien er i øvrigt rigtig sød og startede tilbage i 1915. Den unge New York kemiker T.L. Williams bemærkede, at hans søster Maybel baksede med at komme kulstøv i vaseline for at få sine vipper mørkere og fyldigere, så han gik i laboratoriet og lavede hende den første Maybelline “mascara”. Mange fulgte og Great Lash har lige fejret fyrre års jubilæum. Den er stadig favorit-mascaraen i Amerika. Og det er en fantastisk mascara, som du kan erhverve for blot 69,95 kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.