Nutidens mest moderne babyalarm hedder Nabby, og så er den dansk!

Vi har gennem de sidste mange uger testet babyalarmen, Nabby. Vi har tidligere prøvet, at bruge både walkie talkies som babyalarmer, har prøvet forskellige apps, som lader ens iphone være babyalarm og sidst men ikke mindst har vi prøvet nogle af de bedste traditionelle babylarmer. De traditionelle var selv sagt de bedste, men også her, var vi trætte af små biplyde i ny og næ, samt andres signaler, som forstyrrede os mens vores barn lå og sov. Sidst men ikke mindst har det været træls med al det grej og de store opladere men skal have med, når familien skal på tur. Derfor gik vi i en lang periode helt væk fra at bruge babyalarmer, for der var simpelthen ikke noget, vi syntes var så godt, at det var værd at slæbe med.

Unknown

For nyligt opdagede jeg så babyalarmen fra det danske firma, Nabby. Alarmen er lille, hvid og fin. Den vejer ingenting og kan hænges i en grøn snor, på sengen, i barnevognen eller man kan bare lægge den ved siden af barnet.

En lille detalje, når kassen åbnes, er at instruktionerne er lavet på papir, som er bionedbrydeligt og indeholder frø, så man kan plante dem og få sig en blomst. Lækker, velovervejet miljø-detalje.

IMG_4571 2

IMG_4573

Nabby er utrolig let at betjene, man henter bare app’en i App-store. App’en er gratis. Når app’en er downloadet, følger man blot de simple instruktioner og så er alarmen klar til brug.

images-1

På alarmen er en lille knap, som man trykker på og så kan man gå ind i App’en og se, at alarmen bliver forbundet til telefonen. Alarmen kan kun være forbundet til en telefon af gangen. Alarm og telefon er forbundet via bluetoothnetværk og derfor vil man ikke blive forstyrret af signaler fra andre babyalarmer i nærheden, da hver telefon har et privat bluetoothnetværk. Derfor kan andre heller ikke bare overtage lyden af din babyalarm, fordi det ville kræve, at de tog din telefon. Det smarte ved dette system er, at alarmen også kan parres med andre telefoner, bare ikke mens den er i gang med at overvåge barnet. Men hvis bedsteforældrene skal passe det lille vidunder en aften, så kan de bare downloade den gratis app og så er de i gang.

App’en

Det smarte ved app’en er, at den kan fortælle dig om dit barns tilstand på flere forskellige lydniveauer også i lydløs tilstand. Har du et meget stille barn, kan du også skrue op for alarmens følsomhed, således, at den sender alle de lave lyde igennem netværket, til dig. Har du et meget støjende barn, kan du skrue ned for følsomheden, så den tuner alle de høje lyde ude. Er den på lydløs, vibrerer telefonen og så kommer der et billede, hvor der står, “Ingrid har brug for din opmærksomhed,” og så viser den fx. en grædende baby.

app'en

Er du i gang med at lave noget andet på din telefon, så afbryder alarmen det, hvis barnet vågner, for at fortælle dig, at der er brug for dig andetsteds. Mister alarmen forbindelsen til telefonen, så bliver du straks underrettet omkring dette. Signalet rækker ca. 340 meter og i vores 3-etagers hus på landet, har vi endnu ikke oplevet at signalet pludselig forsvandt. Vi har også haft alarmen med til runde fødselsdage i forsamlingshuse, vi har brugt den til et sovende barn i bilen, mens vi var til møde og mange andre steder. Signalet er gået upåklageligt igennem hver gang.

Alarmen

Alarmen er let at have med på farten. Med til den følger den føromtalte grønne snor og en oplader, som er et almindeligt USB-kabel. Du kan derfor enten oplade det i væggen eller i computeren. Det er meget simpelt og så slipper du for store “opladerholdere.” Det tager kun en time at lade alarmen op og en opladning holder i 70 timer. Alarmen alarmerer dig på telefonen når der er mindre end 10 timers batteri-tid tilbage. Alarmen er fri for BPA & ftalater og den vejer næsten ingenting. Med dens ene lille knap, gør det alarmen til en robust lille sag, som sagtens kan tåle at blive tabt på gulvet en gang eller to.

images-3

Mangler

De eneste mangler omkring alarmen, må være at der ikke følger et kamera med og man kan heller ikke tale tilbage til barnet, hvis det skal beroliges. Men det kræver jo et lidt andet design hvis et kamera skal følge med, men det kunne være en ide til videre udvikling eller til en Nabby 2 😉 Udover det kunne det også være fedt, hvis man kunne købe alarmen i flere forskellige farver, bare fordi det er sjovt og personligt, eller hvis man kunne få den, med familiens eller barnets navn trykt på.

Dommen

Den overordnede dom er at Nabby er det nye sort! Det holder og vi er vilde med alarmen – endelig har vi fundet en alarm der virker og som er let at have med. Og så er det lækkert, at man ikke skal slæbe flere tunge mursten med i lommen, udover sin iphone, som jo i forvejen er uundværlig. Vi elsker all-in-one-løsninger og denne kategori falder Nabby ind under. Så hvis I mangler en fed babyalarm, som er let at betjene og som bare gør det den skal og ikke giver fuglekvidderkoncerter, så køb denne alarm.

Praktiske info:

Alarmen koster 1199

Nabby reklamerer med at deres alarm udsender verdens laveste strålingsniveau indenfor babyalarmer – det er noget vi kan lide!

Hvis man vil investere i flere funktioner til sin Nabby, kan man tilkøbe 3 funktioner, som i alt koster 7 kr. Det er lige til at overskue. For denne nette sum penge, kan man købe adgang, til at se hvor længe ens barn har sovet, hvad temperaturen er og en “lyt nu” måler, som gør at hvis man vil, kan man høre barnet live også selvom der er stilhed.

Læs mere om Nabby ved at klikke her!

IMG_4572

 

Fotos:
husmoderen.dk
http://creativetail.blogspot.dk/2013/09/nabby-baby-alarm-test.html
http://gylpogglamour.dk/nabby-babyalarm/
http://nabby.dk/babyalarm-bedst-i-test

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.