Fantastiske produkter mod rynker!

Af Lise Grosman, beautyblog.dk

De høstes eller falder på jorden omkring os lige nu, bær og fugter. Og som trofaste læsere af denne blog ved, så er jeg ingen forsager, men spiser regnbuefarvet hver dag, som var jeg en anden Blue-Zone-Okinawa længelever (man har jo lov at håbe). Intet er så pakket med næring og beskyttende stoffer som de frø og kerner, der ligger i inde i bær og frugter og venter på at spire til nye planter. Jeg har mange spiselige yndlings, men til huden vinder en over dem alle: Hyben, eller rettere hybenolie.

BeautyBlog-hyben-758x1024

De står i kø alle foryngerne med rigelige mængder A-vitamin og beta-caroten (planteforstadiet til A-vitamin) som de store hudhealere. Sammen med C-vitamin er de sande vækstboostere, der får rettet de fejl, cellerne fik begået under pres fra miljøterrorister, forhåbentlig fortrudte solvaner, måske rygning, sløsen med søvn, stress og for meget fastfood, hvor kun emballagen er kulørt. Og så er der de essentielle olier, alletiders til at holde sammen på cellerne og give huden glød og velvære. Uden at fedte og med selvbeskyttende E-vitamin. Husk at kigge efter hybenolien højt oppe på ingredienslisten og kig efter, at den er koldpresset, så de fine indholdsstoffer bevares for din hud. De viste produkter koster mellem 130 kr. og 565 kr. Dr. Scheller Bio-Wildrose er først i butikkerne uge 40.

Billedbroderi (fotomontage) er som sædvanlig begået af Jørgen Frandsen, der også denne gang har fortolket det indbyrdes størrelsesforhold frit.

(Læs mere her: beautyblog.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.